Avengers – Age of Ultron
Actiune 2015 HD
Avengers – Age of Ultron

Avengers 2015 – Age of Ultron online subtitrat in romana HD |

Filme Online HD Filmul Avengers 2015 ne prezinta de aceasta data un nou raufacator pe nume Ultron care este creat de insusi Tony Stark ( Iron Man ), initial creat pentru a servi binelui, deoarece Tony simtea ca timpul ii trece si vroia sa faca un robot inteligent care sa apere oamenii de raul din lume, dar se pare ca rezultatul va fi total opus asteptarilor sale, acesta in cele din urma controland mintile oamenilor si folosindu-si puterile pentru a face rau.

Ecranizarea acestui film epic este una foarte reusita, deoarece se reuseste aducerea mai multor eroi Marvel impreuna (precum Omul de fier, Hulk, Capitanul America, Vaduva Neagra, Nick Fury, HawkEye, The Falcon, War Machine, Quick Silver, Vision,Scarlet Witch, Thor pentru a apara justitia si dreptatea, filmul dispunand de o serie de efecte speciale deosebite.

Acest film este unul care va marca lumea cinematografului si viitoarele premii prin incasarile pe care se asteapta sa le aiba, precum si prin epicul, efectele, modul in care actorii isi intra in rol, citatele folosite, fiind unul dintre filmele care merita vizionate de mai multe ori la rand datorita multitudinii de informatie pe care acesta o transmita prin efectele speciale si elementele stiintifico-fantastice folosite intr-o maniera foarte complexa, ele producand disperare in randul oamenilor de rand care asista la luptele din film. Avem iarăşi distrugere şi panică în rândul civililor, aceleaşi caractere memorabile cu şi mai mult umor, cu un ton parcă mai întunecat de film de groază unde ne vom scufunda într-o altă lume ce reprezintă o provocare chiar şi pentru imaginaţie.

Nu este un film ce îl poţi vizualiza doar odată. Volumul de efecte şi de explozii de virtualitate fantezistă e pur şi simplu copleşitor şi imposibil de asimilat în doar o singură vizionare. Simţi că nu poţi cuprinde toate elementele fascinante ale acestui film, totul fiind prea mult, prea complex şi prea fascinant.Acum puteti viziona toate posturile TV online direct din fata calculatorului dumneavoastra, bucurandu-va de claritatea imagini si a sunetului ale acestor programe TV online Pe www.nr1-tv.eu Pro tv Live,Antena 1 Kanal D Online,Prima TV,Otv Live,Antena 3 Live,Realitatea TV Live,filme,stiri etc
Încărcat pe data de: 24-06-18, 21:13 de către djmario | Vizualizări: 1201
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Sait-ul nostru vă pune la dispoziție cele mai noi filme online!