Suleyman Magnificul Episodul 48
Suleyman Magnificul 2013 DVDRip
Suleyman Magnificul Episodul 48

Suleyman Magnificul Serial Turcesc Online
Suleyman Magnificul este o noua productie turceasca, ce are ca poveste istoria sultanului Suleyman Magnificul si a Turciei pe cand otomanii incepusera sa devina o putere in lume.
Serialul turcesc debuteaza in momentul in care Suleyman merge sa preia mostenirea lasata de tatal sau Selim Han insotit de Ibrahim prietenul sau cel mai bun in Istambul lasandu-si nevasta si copilul in palatul din Manisa. In timp ce el calatorea spre Istambul o nava aducea sclave drept cadou pentru sultan. Printre fetele de pe nava se afla si Alexandra care devine sultana favorita.

Acest serial este unul din cele mai bine documentate si organizate seriale turcesti, costumele fiind realizate exact cum dateaza in istorie, bijuteriile sunt unele reale, prelucrate dupa cum sunt descrise in carti.Acum puteti viziona toate posturile TV online direct din fata calculatorului dumneavoastra, bucurandu-va de claritatea imagini si a sunetului ale acestor programe TV online Pe www.nr1-tv.eu Pro tv Live,Antena 1 Kanal D Online,Prima TV,Otv Live,Antena 3 Live,Realitatea TV Live,filme,stiri etc
Încărcat pe data de: 22-01-18, 21:50 de către djmario | Vizualizări: 570
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Sait-ul nostru vă pune la dispoziție cele mai noi filme online!