STATE DE ROMÂNIA - STUDENT LA SORBONA (2009)
Romanesti 2009 DVDRip
STATE DE ROMÂNIA - STUDENT LA SORBONA (2009)

                                                           Sinopsis State de Romania - Student la Sorbona

State şi Flacăra Potcovaru se întorc. Cel mai îndrăgit cuplu al micului ecran din România îşi continuă aventurile la Paris, în Oraşul Luminilor, cu o nouă poveste în care neprevăzutul joacă un rol important, iar umorul este prezent la fiecare pas. Proaspăt student la Sorbona, State Potcovaru a rămas acelaşi ţigan de tradiţie. S-a întors la Paris ca Rege al Cerşetorilor şi este hotărât să facă ordine printre oamenii lui. Însă o informaţie venită din partea unui cerşetor îl pune pe acesta pe urmele unei fiice despre a cărei existenţă nu ştia nimic. Francoise, fiica necunoscută, locuieşte la Paris şi este pe punctul de a se căsători cu un bărbat de familie respectabilă, fără să bănuiască originile ei. În încercarea de a o cunoaşte, State recurge la cele mai neobişnuite metode de a se apropia de ea, atrăgând în acest fel şi atenţia Flăcării, soţia lui, venită special de la Bucureşti ca să îl urmărească şi astfel să pună capăt unei eventuale relaţii extraconjugale. Însă o veche ameninţare este pe cale să se întoarcă din trecut.

Jean Potier, poliţistul francez, speră ca într-o zi va pune mâna pe cel pe care îl consideră vinovat de moartea unuia dintre colaboratorii săi. Şansa pe care o aştepta este întâlnirea întâmplătoare cu State Potcovaru, care apare în calea lui asemeni unei fantome din trecut. Măcinat de gândul răzbunării, Jean Potier nu se va da în lături de la nimic pentru a-l pedepsi. Cursa pentru viaţa lui State începe în Paris şi poate avea consecinţe nebănuite.


Acum puteti viziona toate posturile TV online direct din fata calculatorului dumneavoastra, bucurandu-va de claritatea imagini si a sunetului ale acestor programe TV online Pe www.nr1-tv.eu Pro tv Live,Antena 1 Kanal D Online,Prima TV,Otv Live,Antena 3 Live,Realitatea TV Live,filme,stiri etc
Încărcat pe data de: 23-03-24, 16:16 de către djmario | Vizualizări: 4289
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Sait-ul nostru vă pune la dispoziție cele mai noi filme online!