REGINA - EPISODUL 1
Regina 2008 DVDRip
REGINA - EPISODUL 1

“Regina” este continuarea telenovelei “Inima de tigan”, care infatieaza povestea de iubire dintre Regina si Cosmin incununate cu alte intrigi, pasiuni si secrete. Fiind vorba despre o telenovela, binenetele ca apare si un conflict : la prima vedere, pare sa fie vorba despre cel dintre tiganii care si-au pastrat valorile si traditiile vechi de secole si tiganii moderni, care nu mai tin cont de sfaturile batranilor. In Regina vom vedea ca se aduc in prim plan dramele amoroase ale tuturor personajelor, secretele fiecaruia si setea de razbunare a altora. De exemplu, Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din Regina, joaca rolul unei femei care trebuie sa accepte faptul ca barbatul pe care il iubea, Thierry, dar si copilul lor, au pierit din cauza lui Don Antonucci, un tigan cu un trecut misterios. Acum, Roza asteapta momentul propice pentru a-si potoli setea de razbunare pentru aceste crime, tragice pentru ea.

Rolul principal apartine Dianei Dumitrescu, ce o interpreteaza chiar pe Regina, frumoasa fiica adoptiva a lui Don Antonucci. Vom vedea pe parcursul serialului cum Regina trece printr-o schimbare majora transformandu-se dintr-o fata timida intr-o femeie curajoasa si pasionala, doar datorita iubirii.


Acum puteti viziona toate posturile TV online direct din fata calculatorului dumneavoastra, bucurandu-va de claritatea imagini si a sunetului ale acestor programe TV online Pe www.nr1-tv.eu Pro tv Live,Antena 1 Kanal D Online,Prima TV,Otv Live,Antena 3 Live,Realitatea TV Live,filme,stiri etc
Încărcat pe data de: 22-06-28, 09:53 de către djmario | Vizualizări: 340
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Sait-ul nostru vă pune la dispoziție cele mai noi filme online!