The Awakening (2011)
Horror 2011 DVDRip
The Awakening (2011)

Actiunea filmului se petrece în Anglia,1921. Florenta Cathart este o scriitoare pasionată de paranormal, care demască în poveștile ei presupusele fenomene paranormale și șarlataniile celor care caută sa se îmbogățească sau să își facă un renume din asta. Ea și-a început profesia imediat după moartea iubitului ei, care a fost ucis în Primul Război Mondial.
Într-o zi, la ușa scriitoarei apare profesorul Robert Malory, care o roagă să învestigheze moartea recentă a unui băiat de la internatul la care predă precum și presupusele mărturii ale colegilor care susțin că au văzut în zonă fantoma unui copil.Convinsă că moartea băiatului nu a survenit din cauze supranaturale și dorind să demonstreze că fantomele pur și simplu nu există, Florenta acceptă cererea și pornește propria investigație la respectivul internat. În căutarea adevărului, Florenta ajunge curând să experimenteze lucruri aflate dincolo de logica și rațiunea și toate cunoștiințele ei despre viață și realitate.


Acum puteti viziona toate posturile TV online direct din fata calculatorului dumneavoastra, bucurandu-va de claritatea imagini si a sunetului ale acestor programe TV online Pe www.nr1-tv.eu Pro tv Live,Antena 1 Kanal D Online,Prima TV,Otv Live,Antena 3 Live,Realitatea TV Live,filme,stiri etc
Încărcat pe data de: 20-10-20, 14:22 de către djmario | Vizualizări: 188
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Sait-ul nostru vă pune la dispoziție cele mai noi filme online!