Declaraţie De Dragoste (1985)
Drama 1985 DVDRip
Declaraţie De Dragoste (1985)

Filmul este o tulburatoare poveste de dragoste dintre doi tineri aflati in ultimul ani de liceu. Ioana si Alexandru sunt doi liceeni din anii comunismului, de conditii sociale diferite. Alexandru este unicul baiat al unei doctorite si al unui inginer, in timp ce Ioana vine dintr-o familie saraca si incearca sa aiba grija de fratele sau mai mic in timp ce tatal ei mai tot timpul plecat. In ciuda tuturor oprelistilor, povestea lor de dragoste devine tot mai importanta pentru ei.
Intre timp, familia lui Alexandru o prezinta acestuia pe Mihaela, mult mai potrivita pentru el in opinia lor. Dar Alexandru ramane fidel iubirii sale si chiar agreseaza un coleg de clasa care face haz de iubirea lui. Ioana trebuie sa faca fata arestarii tatalui sau in urma unui accident provocat de el si realizeaza ca familia lui Alexandru nu o va dori aproape de acesta. Astfel, incearca sa-l evite si sa se indeparteze de el fara sa-i dea nici o explicatie.
In urma incidentului de la scoala, Alexandru e obligat sa dea bacalaureatul in toamna astfel ca se duce sa lucreze pe santier. Aici il viziteaza Mihaela si, vazand ca nu a uitat-o inca pe Ioana, ii spune ce a patit aceasta. Ioana a reusit la examenul de admitere la facultate si, impreuna cu fratele ei, a plecat la mare. Dar Alexandru a ramas ingandurile ei chiar si acum. Reintalnirea este plina de emotie pentru amandoi.


Acum puteti viziona toate posturile TV online direct din fata calculatorului dumneavoastra, bucurandu-va de claritatea imagini si a sunetului ale acestor programe TV online Pe www.nr1-tv.eu Pro tv Live,Antena 1 Kanal D Online,Prima TV,Otv Live,Antena 3 Live,Realitatea TV Live,filme,stiri etc
Încărcat pe data de: 23-03-24, 15:52 de către djmario | Vizualizări: 361
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Sait-ul nostru vă pune la dispoziție cele mai noi filme online!