Un Surâs În Plină Vară (1963)
Comedie 1963 DVDRip
Un Surâs În Plină Vară (1963)

Scenariul filmului a fost realizat dupa nuvela “Padurea” de Dumitru Radu Popescu.Fanita pare un tanar dispus sa lupte cu viata si considera ca initiativa personala dublata de istetime si munca grea stau la baza realizarii unui rost in viata. Asa ca, Fanita revine in sat manat de idei de imbogatire , idei ce vin in contradictie cu cele ale familiei sale , ale satului si ale iubitei sale.
Adoptand o atitudine individualista , dupa cateva tentative nereusite de a pune bazele unei afaceri de succes, Fanita se vede izolat de comunitatea sateasca, de familie si certat cu iubita, ba mai mult , este subiectul batjocurii in piesele de teatru de amatori si al temutei gazete de perete.
“Fanita, eroul intamplarilor din film nu este decat Pacala al zilelor noastre sau mai bine zis un Danila Prepeleac.” – Dinu Sararu – 1965 .


Acum puteti viziona toate posturile TV online direct din fata calculatorului dumneavoastra, bucurandu-va de claritatea imagini si a sunetului ale acestor programe TV online Pe www.nr1-tv.eu Pro tv Live,Antena 1 Kanal D Online,Prima TV,Otv Live,Antena 3 Live,Realitatea TV Live,filme,stiri etc
Încărcat pe data de: 20-04-02, 12:43 de către djmario | Vizualizări: 612
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Sait-ul nostru vă pune la dispoziție cele mai noi filme online!