FAST AND FURIOUS 7
Actiune 2015 HD
FAST AND FURIOUS 7

Fast And Furious 7 Online Subtitrat – Furios Si Iute 2015 Film Online.

Filmul ce are si o amintire trista a actorului Paul Walker, in fast and furious 7 2015 film online subtitrat cu subtitrare in romana va aduce cele mai triste momente pentru unii, amintindu-si de Paul.

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner.

Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Fast and Furious 7 (2015) face parte din serie furios si iute si este ultimul film in care Actorul Paul Walker apare,Acum puteti viziona toate posturile TV online direct din fata calculatorului dumneavoastra, bucurandu-va de claritatea imagini si a sunetului ale acestor programe TV online Pe www.nr1-tv.eu Pro tv Live,Antena 1 Kanal D Online,Prima TV,Otv Live,Antena 3 Live,Realitatea TV Live,filme,stiri etc
Încărcat pe data de: 21-12-09, 01:56 de către djmario | Vizualizări: 346
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Sait-ul nostru vă pune la dispoziție cele mai noi filme online!